Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SEGÍTSÉG! Normális ez?

SEGÍTSÉG! Normális ez?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és idén nyár óta rendszeresen, naponta akár többször is érzem hogy egyszer csak elgyengülök, szédülök, és üt egy nagyot a szivem, ez a szívritmus zavar nem? :S Mit lehet ellene tenni, mi bajom lesz, következmények stb.
2010. júl. 21. 12:18
 1/4 anonim válasza:
szólj anyukádnak vagy vmi orvos de am szerintem több mint valószívű h a melegtől van. vagy keveset iszol (vizet)
2010. júl. 21. 12:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Igyál leglább 1 liter vizet naponta, aludd ki magad, kerüld a Napot, öltözz szellősen. Ne állj fel hírtelen
2010. júl. 21. 12:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy van egy kis mitralis prolapsus-od, egyszerű sztetoszkópos vizsgálattal már hallható a billentyű kóros mozgása. Ha bármi gyanúja van, akkor a háziorvosod elküldhet ultrahangra, és ha diagnosztizálják, általában gyógyszerrel kezelhető. Ha ez a baj, ezzel megszűnnek a fenti tünetek. Nekem is kb. 15 évesen derült ki.
2010. júl. 21. 13:04
 4/4 A kérdező kommentje:
utolsó: és már nincsenek ilyen tüneteid? és mist jány éves vagy?
2010. júl. 21. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!