Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 33-42-es pulzus nem alacsony...

33-42-es pulzus nem alacsony egy kicsit nyugalmi allapotban?

Figyelt kérdés
24 eves vagyok, ma mertem meg otthon a vernyomasom, ami kb 120 korul mozog, a pulzus pedig kifejezetten kevesnek tunik, mivel 2 haverom is megnezte, hogy nekik mennyi es hat nekik 65-70 korul mozgott. 33 ala es 42 fele nem ment.

2020. jan. 2. 13:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Rendszeresen sportolsz?
2020. jan. 2. 13:52
 2/11 anonim ***** válasza:
69%
Akkor valószínűleg mély alvásban lennél. Egyszerűen csak pontatlan volt a mérés. Tapintsd ki a pulzusod, számold, és figyeld az órát. Az a tuti.
2020. jan. 2. 13:53
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Ennyi a halottaknak is van .
2020. jan. 2. 13:56
 4/11 A kérdező kommentje:

1. Igen

2. Pontos a meres, megbizonyosodtam rola

2020. jan. 2. 13:58
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
Sportolsz,vagy sportoltál valamit? Ha igen,az okozhatja az alacsony pulzusszámot. De ha rendszeresen ilyen,akkor nem árt egy kardiológiai kivizsgálás,mert ez valóban nagyon kevés.
2020. jan. 2. 14:20
 6/11 A kérdező kommentje:
Mindig is sportolo voltam, sokmindent kiprobaltam, a futas mindennapos es rengeteget is biciklizek. Hallottam, hogy az ilyesfajta sportot uzok pulzusa alacsonyabb altalaban, de a ket haverom is sportolo, sokat futnak, es az enyemhez kepest joval magasabb a pulzusszamuk. Mindenkepp elmegyek azert orvoshoz, mert azert kivancsi vagyok, hogy mit mond.
2020. jan. 2. 14:36
 7/11 anonim ***** válasza:
21%
Rosszul mérted. 40 alatt már halálos, magától megáll a szív. 70 körül egészséges, sportolóknak 50
2020. jan. 2. 16:07
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem mindenki szokott meghalni még 40/perc alatti pulzusnál sem,viszont megnő a szívmegállás kockázata. Vezess most "pulzusnaplót". Mérd meg naponta 3x a pulzusodat reggel ( még az ágyban ébredés után), délben és este. Ezeket jegyezd fel. Ebből megláthatod Te is,hogy milyen gyakori,hogy ilyen alacsony a pulzusod, és mennyi a legkevesebb, illetve legtöbb. Ez az orvosnak is egy támpont lehet amikor elmész hozzá. Először a háziorvosodnál kezdjél és ha szükséges ő tud adni beutalót kardiológiára. Egyébként gyógyszer szedsz valamit?
2020. jan. 2. 18:05
 9/11 anonim ***** válasza:
91%
De, ez nagyon alacsony. Nekem volt ilyen (az okokat most nem szeretném részletezni), 38-as pulzus, de mellette kb. 200-as vérnyomás. A sürgősségin kötöttem ki, egész éjjel kaptam a gyógyszereket és nem tudtam felkelni a szédüléstől.
2020. jan. 2. 19:59
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jó, nekem is 39-45 volt, mikor sokat kerékpároztam. Most már évi 1500 km sincs meg, meg is szokta ütni az 50-et.

Profi kerékpárosoknak, sífutóknak, F1 pilótáknak 30-35, nekik mindenki elfelejtett szólni, hogy meg kéne halniuk...

2020. jan. 2. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!