Ez mire utalhat? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Húgom mostanában minden este elalvás előtt nagyon csúnyán köhög.Az alvás alatt is.Sőt még az ébredésnél is.Ő most lett 5 éves. Nagyon aggódom....Néha nagyon megijedek,hogy valami baj történik vele annyira köhög...Nem fázott meg.Nincs láza és nem folyik az orra.... Mi lehet ez? Asztma? Vagy talán valami más? VÁLASZOKAT AKAROK EZ NAGYON FONTOS!!!!!2010. júl. 21. 00:13
1/6 anonim válasza:
legjobb ha elviszed az orvoshoz.ad adja a legjobb választ
2/6 A kérdező kommentje:
Tudom! És ha nem javul a helyzet vinni is fogom!
2010. júl. 21. 00:34
3/6 anonim 

válasza:

Elképzelhető, hogy krónikus gyulladás van a tüdejében, ami este, mikor megnyugszik, lefekszik, bemelegszik a takaró alatt jön elő - esetleg egy régebbi megfázásból maradt vissza. Mindenképp orvoshoz kellene vinni, ne szenvedjen szegényke, gondolom aludni sem tud rendesen... de ez szüleidnek miért nem jut eszébe?
4/6 anonim 

válasza:

Mindenképpen vigyétek el orvoshoz! Hisz csak ő tud biztosat mondani.
5/6 anonim válasza:
Én lefekvés előtt 15 csepp Fenistil cseppet szoktam adni a kislányomnak, amikor beteg és emiatt éjjel köhögö rohamai vannak. Nekem az gyerekorvos ajánlotta, viszont vényköteles, de ez nem is baj, mert mielőbb el kéne vinnetek orvoshoz.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Most ebből,ha az jött le,hogy anyukánk nem törődik velünk,akkor most mondom,hogy ez nem igaz! Gyakorlatilag egyedül nevel...de mindig figyel ránk! És én,mint a "nagytesó" kötelességemnek érzem,hogy vigyázzak a húgomra!
Napközben nincsenek panaszai.Nem köhög. Csak este....
2010. júl. 21. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!