Torokvizsgálatnál mindig öklendező reflexem van, mit tudok ellene csinálni?
Figyelt kérdés
Amikor mondja a doki, hogy most belenéz, nyújtsam ki a nyelvem és lenyomja a pálcával vagy bármivel hozzáér, egyből mintha megfulladnék, nem tudok ellene egyelőre mit csinálni. Hogy lehet ezt gyakorolni, vagy felkészülni, így kb. nem tudja megnézni, hogy mi van a torkomba azt mondja.2020. jan. 2. 11:55
2/5 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, nem lehet tenni ellene.
3/5 A kérdező kommentje:
de aki még ilyen annak, hogy nézi meg a torkát, hogy gyulladt vagy sem?
2020. jan. 3. 08:52
4/5 anonim válasza:
Ez garatreflex,mindenkinek van.Nekem is mondják a gégészeten,tátsam ki nagyra a számat,nyújtsam ki hosszúra a nyelvem.Ha nem nyomja le a torkomig a spatulát azt még elviselem,de volt hogy öklendeztem.A gégetükörtől egyből öklendezek.Addig szokták csinálni,amig meg nem tudják nézni a gégémet.Nagyon kellemetlen.
5/5 anonim válasza:
Gyakorolj.Dugd le az az ujjad vagy a fogkefét arra a pontra ahol leginkább kiváltja az öklendezést.Ez a nyelvgyök vagy az uvula.
Előbb utóbb hozzászokik a garatod és érzéketlen lesz mikor az orvos a torkodba nyulkál.Nekem bevált.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!