Quamatel mini és alkohol?
Figyelt kérdés
Fáj kicsit a gyomrom valszleg sok a savam (szokott ilyen lenni) és bevennék egyet most. Ha beveszem most este ihatok?
Tudom hogy ha sok a sav az alkohol nem tesz jot stb. De most ezzel hagyjatok pls nem is szoktam inni amugy se szinte soha de ma szilveszter van es atjonnek a barataink szeretnek meginni 1-2 pohar valamit...
2019. dec. 31. 13:39
1/5 A kérdező kommentje:
Hát bevettem 😱 meglatjuk mi tortenik.. azert megirom majd hatha masnak hasznos lehet.
2019. dec. 31. 14:22
2/5 anonim válasza:
Ha nincs a betegtájékoztatóban, hogy nem szabad mellé alkoholt fogyasztani, akkor igyál nyugodtan. Kevésbé lesz savad az alkoholtól, ha bevetted.
3/5 A kérdező kommentje:
Koszi! Nem nincs benne semmi ezert is lettem volna kivancsi tapasztalatokra.
2019. dec. 31. 14:29
4/5 A kérdező kommentje:
Megmaradtam!
2020. jan. 1. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!