Ha 1 napig nem iszok és nem remegek akkor nem vagyok alkoholista?
1 éve már elég sokat iszok, általában minden nap megiszok legalább 3-4 sört, hétvégente a többszörösét , néha - néha azért kihagyok 1-2 napot de akkor nem remegek, fizikális tünetet nem érzek.
Ezek szerint fizikálisan még nem függök tőle ugye? Tehát olyan nincs, hogy mondjuk ha 1-2 napig nem iszok és nem remegek akkor ha 1 hétig nem iszok akkor lennék rosszul.
Nyilván nem a mentális oldalára gondolok, azt tudom, hogy hiányozna meg mentálisan rá vagyok függve amiatt, hogy kicsit elfeledteti a világot mikor iszok.
Iszom kispajtás, a helyesírasod fájdalmas.
Olvashatnál is attól javulna és alkoholista sem lennél. Képzeld az is elfeldteti a világot. :)
#5 Mi lenne 3 hét után?
Mentálisan tudom, hogy az vagyok, csak fizikai tünetekre gondolok.
#7 "méh" ? Legalább ha mást kioktatsz a helyesírásról akkor a te írásod ne legyen tele hiányosságokkal.
Nem vagyok büszke rá, ez egy valós kérdés, szeretném tudni az esetleges fizikális elvonási tüneteket ha egyáltalán vannak még ezen a szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!