Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha 1 napig nem iszok és nem...

Ha 1 napig nem iszok és nem remegek akkor nem vagyok alkoholista?

Figyelt kérdés

1 éve már elég sokat iszok, általában minden nap megiszok legalább 3-4 sört, hétvégente a többszörösét , néha - néha azért kihagyok 1-2 napot de akkor nem remegek, fizikális tünetet nem érzek.

Ezek szerint fizikálisan még nem függök tőle ugye? Tehát olyan nincs, hogy mondjuk ha 1-2 napig nem iszok és nem remegek akkor ha 1 hétig nem iszok akkor lennék rosszul.

Nyilván nem a mentális oldalára gondolok, azt tudom, hogy hiányozna meg mentálisan rá vagyok függve amiatt, hogy kicsit elfeledteti a világot mikor iszok.

2019. dec. 30. 11:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
22%

Iszom kispajtás, a helyesírasod fájdalmas.

Olvashatnál is attól javulna és alkoholista sem lennél. Képzeld az is elfeldteti a világot. :)

2019. dec. 30. 11:45
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul gondolod, az vagy. A fizikális tünetek csak leépült alkoholistáknál vannak jelen.
2019. dec. 30. 11:45
 3/13 A kérdező kommentje:
#1 Most komolyan a helyesírásomba kötsz bele úgy, hogy nem ismered a vessző használatot? Kérdésre válaszolj kérlek. Attól, hogy "iszok"-ot írtam "iszom" helyett nem hinném, hogy siralmas lenne a helyesírásom.
2019. dec. 30. 11:47
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Klasszikus troll. Ne foglalkozz egyeskével. Ez az öröme, hogy köthet ott, ahol csak tud.
2019. dec. 30. 12:01
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
De, sajnos alkoholisa vagy. Hagyjál ki 3 hetet, és majd rájössz.
2019. dec. 30. 12:48
 6/13 A kérdező kommentje:

#5 Mi lenne 3 hét után?

Mentálisan tudom, hogy az vagyok, csak fizikai tünetekre gondolok.

2019. dec. 30. 12:49
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok troll, csak utálom a primitívséget. Ennyit inni is az. Nincs jobb dolgod? Komolyan nem értem. Normális választ kaptál. Boccs, hogy nem azt írtam igyál nyogodtan, semmi gond az olyan menő. Ezért is írtad ki, mert méh büszke is vagy rá. :)
2019. dec. 30. 12:56
 8/13 A kérdező kommentje:

#7 "méh" ? Legalább ha mást kioktatsz a helyesírásról akkor a te írásod ne legyen tele hiányosságokkal.

Nem vagyok büszke rá, ez egy valós kérdés, szeretném tudni az esetleges fizikális elvonási tüneteket ha egyáltalán vannak még ezen a szinten.

2019. dec. 30. 12:58
 9/13 anonim ***** válasza:
31%
Ismét trollkodsz. Kiforgatod az emberek szavait. Létre hozol így egy olyan állítást, amit csak te fogalmazol meg, senki más és elkesdesz azzal vitatkozni. Ezt hívják szalmabábnak. Goromba és agresszív vagy. Ráadásul kognitív zavaraid is vannak, ami arra utal, hogy szükséged lenne elmegyógyászati segítségre.
2019. dec. 30. 13:30
 10/13 anonim ***** válasza:
73%
*elkezdesz
2019. dec. 30. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!