Mit csináljak ha megőrülök a körömgombától? (Nem nekem van. )
Figyelt kérdés
Pápámnak gombás a körme a lábán és az egyik kezén. Cukorbeteg ezért alakult ki nála. És mi nem kaptuk el, és gyógykörmöshöz megy hogy megszabaduljon tőle. De maga a tudat hogy olyan a körme megőrít. Hogyan, miket és mivel takarítsak ki a lakásban? Nem tudom elviselni azt a tudatot hogy gomba van a lakásban. Teljesen ki akarom irtani mindenhonnan. Már az érzés hogy meg kell fognom utána a kilincset kiakaszt. Ne nézzetek nagyon hülyének kérlek, csak nagyon tisztaság mániás vagyok.2019. dec. 17. 18:28
1/3 anonim válasza:
Menj pszichológushoz, kezeltesd a tisztaságmániádat. Szebb lesz az életed.
2/3 anonim válasza:
Ugye ez nem komoly? Mert ha az, akkor takarítás helyett pszichológushoz menj.
3/3 anonim válasza:
Leírtad a választ: "cukorbeteg, attól alakult ki nála."
Ha ez megnyugtat (nem fog) szóval a körömgombát leginkább nem elkapjuk, hanem magunk hordozzuk, és a keringés romlásával válik a fertőzés láthatóvá: (időskori érelmeszesedés, cukorbetegek érkárosodása stb miatt).
Fölöslegesen takarítasz, nem a tárgyak okozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!