Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valami baj van az emésztésemmel?

Valami baj van az emésztésemmel?

Figyelt kérdés

Kb. egy éve egyszer megtörtént velem,hogy narancssárga volt a székletem,és teljesen folyékony állaga volt.Akkor arra gondoltam,hogy biztosan attol a Capy-töl van,amit egy nappal előtte ittam megmert pont ugyanolyan szine volt.De egyébként azelőtt soha nem volt bajom a Capytöl,mind1,azóta nem iszom.

De az a gond,hogy most megint szinte ugyanigy jártam.Szinte normális volt a székletem,de mellette még kifojt belőlem ujbol ugyanugy valami narancssárga is.Pedig nem ittam Capyt.Mitöl lehet ez?Nagy baj?El kellene menjek orvoshoz?Járt még valaki igy?

2010. júl. 20. 01:12
 1/4 anonim válasza:
Szerintem ez elég gáz, keress fel valami szakembert...
2010. júl. 20. 01:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Fogysztasz curkumát? Gyakran használod ezt a fűszert? Ha igen akkor azonnal hagyd ki az étlapodból,nem tesz jót!De ha nem fogyasztasz,akkor azonnal orvos! Jobbulást!
2010. júl. 22. 22:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi,hát fogalmam sincs mi ez a fűszer,nem hinném hogy fogyasztok ilyet még a tudtom nélkül se.De egyébként már jol vagyok.:)
2010. júl. 22. 23:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Hál istennek!:) Egy indiai növény a curkuma,elég népszerű mostanában.:P
2010. júl. 22. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!