Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Bodzaszörptől lehetek ilyen...

Bodzaszörptől lehetek ilyen cudarul?

Figyelt kérdés
Gyermekkoromban a nagymamám sokat csinált, akkor nyakaltuk rendesen, semmi bajom nem volt tőle. Ma reggel a boltban vettem ezt a Piroska bodzaszörpöt, voltak gagyik is, de gondoltam ez csak nem rossz, állítólag jóminőségű. Meg is ittam belőle vagy másfél litert, erre most olyan kutyául érzem magam! Nehéz mindenem, fordulok le a székről, egész nap, bárhol el tudtam volna aludni, a beleim hol görcsölnek, hol szúr itt-ott, szédelgek, minden kínom van. Lehet ettől? Mert hallottam azt, hogy a bodzának a népi orvoslásban nagy szerepe volt régen, de nekem ezek mellékhatások inkább..Bár nem hiszem, hogy abban a szörpben olyan sok bodza volna..mással még nem jártam így!
2010. júl. 19. 22:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a "Piroska"márkát iszom évek óta,den nekem még semmi bajom sem volt tőle(igaz én utálom a bodzát)a málnásat veszem.
2010. júl. 19. 22:33
 2/5 anonim ***** válasza:
A bodzának egyfajta bódító hatása is van, nem azt mondom hogy drog, de nagyon sok belőle okozhatja a problémáidat. Ne igyál ennyit!
2010. júl. 19. 22:39
 3/5 cheesysnail ***** válasza:
remélem higítottan ittad meg azt a szörpöt. Mellesleg ha sok a bevitt cukor akkor attól is rosszul lehetsz. Próbáld meg csak sima vizet iszol. De ne másfél litert. Ebben a melegben legalább 3-5 liter legyen a napi bevitt folyadékmennyiség.
2010. júl. 19. 22:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Persze hogy hígitva ittam!Nagyon bódultan érzem magam, igen, talán ez a helyes kifejezés..Ittam én vizet is, szóval bőven volt 2-3 liter, csak így még sose jártam..
2010. júl. 19. 22:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Én megittam kb fél liter házi bodzát és ugyanilyen tüneteim voltak.holnapra elmúlik:)
2010. júl. 19. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!