Alvásprobléma 16 évesen?
Nyiss egy kis ablakot a friss levegőért. Elsősorban. Ha fázós vagy csak egy résnyire, hogy cserélődjön az oxigén. Sokkal kellemesebb úgy a pihenés.
Szokták javasolni, hogy egy bögre meleg/langyos tejet igyál meg.
Alvás előtt egy jó meleg vizű tusolás is elnyom kissé.
Fáraszd le magad legközelebb alvás előtt. Egy kis séta, olvasás, filmnézés.. Kit mi fáraszt le.
Mindnekinek más segít, érdemes több dolgot is kipróbalni. ILLETVE! Állíts ébresztőt.sose aludj tovább az átlag felkelési idődnél hogy beálljon nálad mindig az X órakor kelés. :)
Pl: ha suliba mindig 7-kor kelsz akkor mindig akkor kelj. Hétvégén is. Hiába alszol el későn a 7 óra legyen 7 óra és a megszokott alvási hossz ne legyen több mint 8-9 óra.
Ha beáll a szervezeted rá magadtól el fogsz fáradni, fel fogsz kelni.
Nekem volt hasonló problémám nyáron. Én már lefekvéskor is ideges voltam, egy vérvétel után kiderült hogy pajzsmirigy túlműködésem volt. Kezelve lett azóta nincs panaszom.
Még 1 próbát megér a Bio-Melatonin ezt termeli a szervezeted normál esetben is, ez csak egy elalvás előtti "bomba", hasmenésed lehet másnap (nekem volt), rászokni nem lehet.
Ha sokáig fennáll orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!