Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem tudok odafigyelni az...

Nem tudok odafigyelni az evésre, kalóriákat számlálgatni és mozogni sincs nagyon időm. Akkor sose fogok lefogyni ugye? Elfoglalt felnőttek, ti hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
Az utóbbi években feljött 10 kiló kb, előtte se csináltam semmit másképp, most mégis hízok... Ugyanazt eszem mint a barátom, ő nem hízik én meg folyamatosan... Ne bántsatok, el vagyok keseredve...

2019. dec. 9. 20:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sosem fogsz lefogyni.
2019. dec. 9. 20:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is ezzel takaróztam egy ideig: nincs időm. Aztán elhatároztam magam, hogy csinálok... és lett.
2019. dec. 9. 20:48
 3/7 anonim ***** válasza:

A férfiaknak alapból magasabb a kalóriaszükséglete, és arról sem ejtettél szót, hogy ki milyen jellegű munkát végez.

Kezdd el a mealplanninget. Munkába menet a buszon ülve nem nehéz 10 percet fordítani arra, hogy átgondold a heti étkezésed és azalapján vásárolj. Elkezdeni nehéz, de ha megvannak a jólbevált ételek már nem is gondolsz rá.

2019. dec. 9. 21:10
 4/7 anonim ***** válasza:
47%
Mit kell erre odafigyelni? Napközben eszel, mint máskor, aztán este csak 1 alma és kifújt.
2019. dec. 9. 21:13
 5/7 Ypszilon1980 ***** válasza:

Akkor nem fogsz lefogyni.

Vannak erre mobilalkalmazások pl.,nem hiszem,hogy pár hónapig nem tudsz napi 15 percet erre szánni,utána meg úgyis megtanulod kb. mi mennyi kalória,de edzeni is kell.

2019. dec. 10. 06:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Külön főzögetni nem szeretnék, persze tudom hogy kéne de sem anyagilag nem vagyunk úgy és ha mégis sikerülne nincs annyi akaraterőm, hogy a normális kaja helyett olyat egyek amit nem szívesen eszek ha ott van valami finomabb is értitek... Én élelmiszeriparban dolgozom, egésznap állok, emelgetek, mozgok, mégis úgy nézek ki mint akin nincs izom. Párom egy fokkal könnyebb helyen van, de ő is talpon van egész nap.
2019. dec. 10. 08:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem kell külön főzögetni, csak ha olyan van, kevesebbet kell enni. Én is ettem fogyózás alatt pl. pizzát is, csak feleannyit, mint korábban. Írogasd a kalóriabázis.hu-n, az segít.
2019. dec. 10. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!