Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Félrediagnosztizált gerinc!...

Félrediagnosztizált gerinc! Vélemény? Folytatás lent

Figyelt kérdés

Voltam egy nagyon jó gerincorvosnál, ő azt mondta, hogy nincs semmi baja a gerincemnek és, hogy félrediagnosztizáltak 15évesen. Most 21 vagyok.

A csigolyáimnak nincs semmi baja, nincs gerincferdülésem, jó azért nem vagyok tökéletesen szimmetrikus.

A háti szakaszom azt mondta, hogy a normális tartományba van, de laposabb, vagyis ilyen karót nyelt tartásom van.

Az ágyéki görbületem meg hangsúlyosabb, de ez is a normális tartományban van.

Évekig edzettem rá -úszás, gyógytorna, kondi- és lelkileg is sokat zavart, hogy nem tökéletes.

Erre kapom a jó hírt, de mégse "tudom elfogadni, hogy nincs semmi bajom".

Túl sokat foglalkoztam évekig a gerincemmel, kicsit befelé is fordultam, a személyiségem is rosszabb irányba fordult.

Mit ajánlanátok? Hogy felejtsem el az állandó gerinccel való foglalkozást? Hogy fogadjam el végre, hogy semmi bajom sincs?

2010. júl. 19. 19:14
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy a sok torna meg foglalkozás megtette a hatását?:) Inkább gondolj erre. Kemény munkával megoldottad a problémádat.
2010. júl. 19. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!