Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gyógyszert hogy lehet bevenni,...

Gyógyszert hogy lehet bevenni, ha nagyon nem kicsi a tabletta?

Figyelt kérdés
Félek a fulladástól,már kiskorom óta megvannak ezek az élményeim. Emlékszem már anyám,mamám is emelt hangon beszélt velem emiatt. Na de most van egy pár,amit szednem kéne. Nem kicsik....De nem is kell messzire menni. Nos,sok "házi praktika" van,trükk,hogy hogyan. Én is pudingal probálkoztam,de konkrétan nem jött be. Mi működhetne? Mik vannak amik általában beválnak sokaknak? Nektek mi vált be?
2019. dec. 1. 20:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Felezés, negyedelés, összetörés de meg kell nézni a betegtájékoztatót, mert lehet, hogy az ideális felszívódás miatt nem lehet.
2019. dec. 1. 20:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Én össze szoktam törni és bele teszem valamibe, aztán úgy eszem/iszom meg. De mint ahogy az előttem kommentelő is írja, először nézd meg a betegtájékoztatón, lehet e törni.
2019. dec. 2. 04:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!