A korpa elleni kénes sampon kb mikor váltja ki hatását?
Figyelt kérdés
Ma hadználtam először. Tudom, h idő kell neki. Mikor várható eredmény?2019. nov. 26. 01:50
1/3 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint soha, de más sampon sem. Van olyan nézet, miszerint a korpásodást és fejbőr viszketést szőrtüsző atka (demodex) váltja ki. Kétségtelen, hogy a ként, szelént tartalmazó szerek valamelyes hatást fejtenek ki az ízeltlábúakra, de olyan rövid a behatási idő egy fejmosás alkalmával, hogy érdemleges eredményt elérni szinte lehetetlen. De hát én még csak 50 éve próbálok küzdeni a korpásodás ellen... Egyetlen, ami átmenetileg hatásos, az a nyári tikkasztó hőség rövid haj mellett....
2/3 Ypszilon1980 válasza:
Soha.Csökken ugyan a mértéke, de semmi haszna,mert ahogy elhagyod vagy ahogy mással mosod,rögtön visszajön. Én még csak 25 éve nem tudtam ellene tenni,pedig mindenféle sampont használtam.
3/3 anonim válasza:
Nekem a tgel sampon bevált. Igaz én viszketésre vettem nem korpára. Már az első alkalom után enyhült a.második után teljesen elmúlt a.viszketés. Drága kb 2000 ft de nekem megérte. Csak eitkám használom nem kell filyamatosan azzal mosni hogy ne.legyenek tüneteim. Korábban sok sampont próbáltam 30 év alatt. Soha nem váltotta be egyik sem a ráírt dolgokat ez volt az első. Drogériákban lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!