Voltatok már hosszú időn át kórházban, ágyhoz kötve? Mit csináltatok, hogy elviselhetőbb legyen és gyorsabban teljen az idő?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szóval úgy néz ki még egy hónapig kórházban leszek :( csak enni és fürödni mehetek ki, a nap többi részében feküdnöm kell.
Borzalmasan élem meg, nagyon depressziós vagyok, a fél napot átsírom, nem értem miért történt ez velem, mit csináltam rosszul. Minden mozdulattól félek, hogy ártok vele :(
Ti hogyan vészeltetek át egy ilyen állapotot?
2019. nov. 17. 13:29
11/13 A kérdező kommentje:
31 hét szóval még van idő.
Én is tudom, hogy megéri, csak ne szülessen még meg :( állandóan a koraszülöttes dolgokat olvasom, állandóan ilyenekkel bombáznak. Az őrületbe kerget :(
2019. nov. 17. 18:55
12/13 anonim válasza:
Én betegség miatt voltam ágyhoz kötve és 2.5 hétig a wcre sem mehettem ki. Borzalmasan voltam mert fajdalmaim is voltak iszonyatosan és azt sem tudtam meggyógyulok e. Azért a te helyzeted jobb. Goondolj a picire és a közös boldog jövőtökre. Ez egy múló állapot és szerencsére a vége egy gyönyörű ajandék lesz ésbegeszségesen fogtok távozni. Próbalj beszelgetni a szobatársaiddal. Ha van lehetőséged filmeket nézni. Ha tudsz olvass. Nekem nem ment akkor. Tervezgess milyen lesz a babával. A jövőre gondolj folyamatosan ne a jelenre. A picikével is beszélgethetsz meg simogathatod érzi ő azt :)
13/13 anonim válasza:
A legrosszabb amit tehetsz magaddal ha a koraszülésen gondolkozol és olvasol róla. Sürgősen fejezd be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!