Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van mellrákkal valakinek...

Van mellrákkal valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Meg szeretném kérdezni,hogy szerintetek melyik a jobb megoldás ilyen helyzetben.A melleltávolító vagy a sugárkezelés.Melyik a biztonságosabb.Mellhelyreállító műtét után mekkora az esélye az újabb kialakulásának.A sugárkezelés után kialakulhat még rák?

Nagyon kéne a segítségetek.Előre is nagyon szépen köszönöm,ha válaszoltok.

Elsősorban olyanok írjanak,akik közvetlenül vagy közvetetten érintve voltak ebben a betegségben.

2019. nov. 14. 18:59
 1/4 A kérdező kommentje:
Azért tettem ide,hogy minél többen lássák.Nagyon jól jönne most mások tapasztalata ezen a téren.
2019. nov. 14. 19:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Mégegyszer köszönöm,ha válaszoltok.
2019. nov. 14. 19:00
 3/4 anonim ***** válasza:
43%

Ismertem olyan embert, akinek eltávolították a mellét a sugárterápia és a kemo után, meggyúgyult, majd bekerült a pszichiátriára, súlyos depresszióval, mert a tahó pasija elvált tőle, mondván: ronccsal (sic!) már nem tud kef--ni.

Ismeretem olyan embert, aki majdnem 35 éve lesz, hogy mellrákos volt - ma is él és virul, kemo alatt még a haja sem hullott ki. Ma már 80-as, de él és virul.

Ismertem olyan embert, akit fél év alatt elvitt a mellrák, sőt olyat is, akit két hónap alatt.

Embere válogatja. Attól függ, hogy élni akarsz-e és meddig. Minden betegség mögött valójában ez van.

Ja. Kemo és sugárterápia után és alatt is erősen javallott egy pszichiáter. Ezt ma már szokták erősen ajánlani az okosabb és jobb onkológusok.

Sok sikert!

2019. nov. 14. 19:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, nem igazán értem a kérdés. Manapság teljes eltávolítást csak nagyon ritkán csinálnak, de önmagában a sugár szintén ritka. Neked ezt a két lehetőséget vázolta fel az orvos?
2019. nov. 14. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!