Mi lehet ez? Talpamon szabályos köralakú kiütések jelentek meg.
Figyelt kérdés
Ha megvakarom,mert nagyon viszket,akkor pedig egyre nagyobb lesz és inkább ilyen lilás folt lesz belőle.2010. júl. 18. 14:17
1/8 anonim válasza:
Gomba. Kezdd el kezelni, mert nagyon kínos problémává nőheti ki magát és el is terjed. Kenőccsel, vagy szájon át szedhető gyógyszerrel (az elég drága, de tuti hatásos).
3/8 A kérdező kommentje:
Ez az egész,akkor kezdődött mikor megszületett a fiam, ő is ilyen foltokkal született a tenyerén és a talpán, nekem pedig más napra jött ki.Szerintem ebből indult ki az egész, mert a terhességem utolsó heteiben éjszakánként aludni se tudtam úgy viszketett a tenyerem és a talpam.voltam már vele orvosnál, aki nem mondta hogy mi ez,kaptam rá kenőcsöt és el is múlt,de mindig vissza-vissza tér.
2010. júl. 18. 14:53
6/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem emlékszem a kenőcsre, már 1 éve volt.
2010. júl. 18. 15:48
7/8 A kérdező kommentje:
Ja és a fiam úgy született, hogy az egyik oldalon a heréje be volt lilulva, meg is kellett műteni.Szerintetek ez is lehetett ettől a fertőzéstől.
1 éve történt már ez a dolog, de azóta rágodom rajta,hogy mi lehet ez a fertőzés, mitől alakulhatott ki és hogy már a terhesség alatt is lappangott bennem?
2010. júl. 18. 15:52
8/8 anonim válasza:
menj el vérvételre,fiadnak is kérj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!