Lányként nagyon bőrkeményedéses a talpam. Nem csak a sarkam, hanem szinte mindenhol ahol leér, még a lábujjaimon is Mit lehet ezzel csinálni?
Figyelt kérdés
Csiszolom,reszelem,krémezem rendszeresen,többféle készítményt is kipróbáltam,pár napig minden jó,de aztán újra kemény lesz. Olyan mint ha minél többet reszelném,annál erősebb lenne pár nap múlva. Amúgy az esztétikán kívül semmiben sem zavar.L.2019. nov. 6. 13:58
11/15 A kérdező kommentje:
Tánc.
2019. nov. 10. 08:42
12/15 anonim válasza:
Én is táncolok, és sajnos ez csúnya lábbal jár. Ismerős a helyzeted, nekem is kemény a talpam, két lábujjamon tyúkszem van, a két nagylábujjam pedig ferde.
13/15 A kérdező kommentje:
Igen,a lábujjferdeség nálam is megvan...
2019. nov. 12. 05:17
14/15 anonim válasza:
Kedves kérdező, írtam üzenetet.
15/15 anonim válasza:
Szerintem is van, aki hajlamos rá, de amúgy a cipő is okozhatja, esetleg a láb meg van eröltetve, sokat dörzsöli a zokni vagy a cipő.
Én nekem valamikor kamasz koromban az nagy lábujjaim sarkánál keményedett meg a bőr. 17-18 lehettem, amikor már a sarkamon is keményedett, akkor elkezdtem lereszelni. Azóta is 2 hetente megcsinálom, de télen zokniban vagyok, szóval nem látják a lában ezért olyankor el-el marrad a reszelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!