Konzervvel elvágtam a péniszem szerintetek elmenjek vele dokihoz?
Figyelt kérdés
Azt hallottam hogyha egy közepes konzervbe raksz két szivacsot olyan mint a női nemiszerv. Múltkor kipróbáltam és véletlen megvágtam a péniszem. Szerintetek elmenjek vele dokihoz?2019. okt. 28. 14:37
1/9 anonim válasza:
pereld be a konzervgyárat mert nem tüntették fel rajta hogy nem szabad beledugni a farkad
2/9 anonim válasza:
Menj el, és meséld el a dokinak azt, hogy hogy történt. Had nevessen😁😄
6/9 anonim válasza:
Amúgy a Darwin díj mond neked valamit? Jelöltetlek
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Orvosként úgy gondolom, hogy nyugodtan menj el. Nálam eddig a rekord a NAGY Unikumos üveg gömbölyű végével felfelé történő végbélbe ékelődése volt, mely asszonypajti segítségével történt. Ehhez képest ez semmi.
Egyébként érdemes rászánni pár ezer forintot egy bolti játékra, az azért érzésre is biztos jobb.
9/9 anonim válasza:
"Nálam eddig a rekord a NAGY Unikumos üveg gömbölyű végével felfelé történő végbélbe ékelődése volt, mely asszonypajti segítségével történt. "
Tessék még pár érdekesség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!