Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért szokott itt fájni?

Miért szokott itt fájni?

Figyelt kérdés

A ket szemem közötti pont nagyon sokszor nagyon intenzíven szokott fájni. Van, hogy olyan szinten, hogy be kell csuknom a szemem es nem tudom egyszerűen kinyitni. Nem igazán tudom meghatározni, hogy pontosan mitől is fáj. Nem hinném, hogy szemproblema, mert igaz, hogy nap közben is szokott fájni, de éjjel vsukott szemmel is akár. Leginkább koncentralasra erősödik nagyon. Például ha valami kis dologra próbálok a szememmel összpontosítani, de pl ha a lábammal csinálok valamit amire összpontosítani kell legyen a szemem nyitva vagy csukva teljesen mindegy, annyira fáj hogy a szemem nem vagyok kepes nyitva tartani és amit csinaltam is egyből abba kell hagynom. Nem tudom leírni pontosan hogy fáj ilyenkor, nagyon hirtelen és nagyon éles fájdalom. Fogalmam sincs mi lehet ez, már nagyon régóta megvan ez, évek óta, de nem emlékszem arra, hogy gyermekkoromban bármi ilyen probléma lenne. Szemeszeten voltam már, fül orr gegeszeten is, oda is elküldtek, sehol nem találtak semmi problémát. Akkor megis mi lehet ez es hova kéne elmennem vele?

Tudom, eleg hosszú lett a kérdés, elég furcsa is, aki vegigolvasta annak köszönöm. A húszas éveim elején járok és nő vagyok. A válaszokat előre is köszönöm!

2019. okt. 25. 17:55
 1/2 anonim válasza:
100%

csontrepedés a homlokodon?

vagy a szem izmai fáradnak el, az is okozhatja.

amikor becsukod a szemed, elmúlik a fájdalom?

2019. okt. 26. 11:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Általában nem, de néha mikor hirtelen kezd el szúrni akkor ha becsukom egy ideig akkor enyhül.
2019. okt. 26. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!