Egy kis göb nőtt az ujjamra, hétfőn kimetszi a sebész, elfelejtettem megkérdezni, hogyan fog zajlani a műtét - szerintetek hogyan? Mennyi ideig tarthat? Mit kell csinálnom?
Milyen az érzéstelenítés, helyi lesz?
Az orvos nem mondott semmit.
Érdemes szólni előre, hogy a tűszúrástól rosszul szoktam lenni? De nem mindig.
Sterilizálja, befújja lidokainnal, majd bead egy helyi érzéstelenítő injekciót. Nem kötelező nézni. Én a képeket szoktam ilyenkor elmélyülten vizsgálni, vagy ha van bent csinos asszisztnsnő, akkor neki a dekoltázsát, combjait.
lehet kinevetni, de teljesen jó figyelem elterelő.
Köszönöm a részleteket! Nem nevetlek ki. Elhiszem, hogy az a módszer beválik neked. Szerintem nekem nem válna be, mert magam is nő vagyok. ;-) Valami jó ötlet nők számára?
Ahogy láttam, ott a rendelőben nem voltak képek. úgy sejtem hogy valami nagyon erős figyelemelterelésre lenne szükségem...
Amúgy a fent leírt típusú műtétet ülve végzik vagy fekve? Mármint a kezelt fél ülhet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!