Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A lábamon van egy 1.5 cm...

A lábamon van egy 1.5 cm átmérőjü piros kör már két hete és nem mullik, mi lehet az?

Figyelt kérdés

Voltam bőrgyógyásznál nem tudta megmondani,elküldött h vegyenek róla mintát hátha gombásodás! vettek rola mintát de negativ lett tehát nem gombásodás,a másik eredmény meg csak 3 hét mulva lesz kész!

Ilyen piros keményes kör,nem az egész piros csak a körvonal,a belseje bőr szinű! És nem is viszket,csak nagyon ritkán de akkor is csak kicsit! Mi lehet az?

2010. júl. 16. 16:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Szóval lefordítom: A bőrgyógyászod nem tudja, mi az, pedig látta és tapintotta és ezért eljöttél ide és kép nélkül kérdezel laikusokat, hátha valaki megmondja így? WOW! L27
2010. júl. 16. 16:14
 2/10 A kérdező kommentje:
én csak megkérdeztem hátha valaki tudja,aki volt hasonlo helyzetben,és akinek meglettek az eredmményei már...
2010. júl. 16. 16:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha a szakértő nem tudja, mi tényleg nem tudhatjuk. Majd 3 hét múlva megmondják, hogy mi az.
2010. júl. 16. 16:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez lehet kullancs általi fertőzés, Lyme-kór jele! Nem volt kullancsod az elmúlt hetekben?
2010. júl. 16. 19:06
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem volt már kiskorom óta...
2010. júl. 16. 21:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Az orvos már felirt egy krémet...
2010. júl. 16. 21:08
 7/10 anonim ***** válasza:

Lukas volt a zsebed és a hőségben felforrósodott 5 forintos megégette a bőröd.

Nem csoda, hogy nem ismerte fel a b.gyógyász, elég ritka jelenség.

2010. júl. 16. 23:06
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen 5 forintos volt :DDD főleg h nem is vagyok magyarországi! :DD
2010. júl. 17. 00:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, ez bizony a lyme-kór tünete.Kokárda szerű piros kör, némi viszketés, stb.Lehet, hogy észre sem vetted a kullancsot.Ne várd meg a 3 hetet, menj vissza a dokihoz, ha elhajt akkor irány egy másik.Nagyon jól kezelhető, de minél hamarabb kapsz antibiotikumot, annál kisebb a szövődmény lehetősége.No para.
2010. júl. 17. 07:27
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem is jártam olyan helyen ahol kulancs ment volna belém :D amugy voltam tengeren a sós viz elég jó hatással volt rá,elég szépen elmult,most elkezdtem kenni amit a doki adott krémet még 2 nap gondolom és el is mullik :)))
2010. júl. 29. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!