Mi a véleményetek Dr. Fazekas Béla ortopédorvosról?
Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 15:30
2/5 A kérdező kommentje:
a tudására gondoltam, nem erre :)
2010. júl. 16. 19:12
3/5 Anna123 válasza:
Gerincsebész nagy tapasztalattal, lelkiismeretes és gyakorlott, nyugodt szívvel fordulj hozzá.Kedves és szimpatikus,akár még jóképűnek is lehet nevezni. Igaz ízlések és pofonok :) Sebészként a kitűnők között van. Gerincferdüléses elváltozások operációjának szakértője.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. szept. 3. 13:35
5/5 Szekrényné. válasza:
Idén ismertem meg Budapesten a kórházba. Nekem eddig DR Varga Péter Pál volt a kezelő orvosom.Idén azonban átadott DR fazekas Bélának. Nekem nem volt nagyon szimpatikus. 4napot feküdtem bent a kórházba, és egyszer nem jött be, hogy megkérdezze, hogy javult/romlott-e az állapotom. Utolsó nap nekem kellett keresgélnem, hogy hazamehetek-e vagy sem..de volt az intézményben olyan, akit látogatott. Velem nagyon nem szimpatizált..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!