Normális ilyenkor a fémes íz?
2 napja véletlen eltörtem egy higanyos lázmérőt és fel lett porszívózva (tudom nem a legjobb ötlet) és utána pár másodpercig femes izt éreztem. Biztosan kedvéért öblögettem egy picit de egy picit azért aggódok. Szerintetek a pár masodperces femes iz lehet higanymergezes tunete? (Nem tudom szamit e de eleg rendesen meg is vagyok fázva bár ez már a lázmérő elott is megvolt)
Válaszokat előre is Köszönöm!
Én ahogy tudom ez akkor alakul ki ha huzamosabb ideig vagy higany/higanygőz mellett, de javítsatok ki ha tévedek.
A tünetek között egyéb más dolgok is szerepelnek, ha ilyeneket érzel mindenképp menj el háziorvoshoz.
A fémes ízt lehet hogy csak beképzelted, mert megijedtél
Ne aggódj :)
Igen, lehetseges. Én is hallottam mar ilyenről. De nem most, max évekkel, évtitedekkel később derül ki. A higany elraktarozodik a szervezetben.
De, hogy pont felporszivozni, ami a legnagyobb hiba...
Nem. Ha ezust szinu akkor higany volt. Meg hat elvileg erezted a femes izt nem? :)
Ha osszeallt kis gobokke akkor egyertelmu.
Meg nem halsz bele, legfeljebb valami karosodas lehet. De mire eljutsz odaig mar nem is fogsz erre emlekezni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!