Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az ápolónők személyesen...

Az ápolónők személyesen adhatnak információt édesanyámról?

Figyelt kérdés

Édesanyámat ma műtötték,

Hangszálpolippal

11kor volt a műtét. Most hívtam fel telefonon az osztályt a hölgy röhögcsélve mondta nem adhatnak információt csak a kezelőorvos.

Viszont vidéki vagyok, várom hogy a kislányom felébredjen és indulunk a kórházba.

Viszont érdekelne hogy ott megtudják mondani hogy rendben zajlott e a műtét és hazajöhet e ma??

Szerintetek haza jöhet egyébként?

Sajnos vele kommunikálni nem lehet majd mert beszéd tilalom van, hogy ne erőltesse a hangszálát!

2019. okt. 3. 13:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hivatalosan nem, csak orvos adhat felvilágosítást. Mostanában ezt a legtöbb helyen komolyan is veszik.
2019. okt. 3. 13:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ninc s mobilja amin egy smst váltanátok ? Amúgy meg telefonon senki sem adhat felvilágosítást, személyesen pedig csak az orvosa.
2019. okt. 3. 13:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy ma már hazaengedik. Még a műtét utáni napon minimum egy vizit, megnézik, hogyan alakul. De ha bemész, annyit biztosan mondanak, ill. majd látod édesanyád állapotán is, hogy mennyire viselte meg, mennyire volt egyszerű műtét... Az biztosan jót tesz neki, ha meglátogatjátok. Mielőbbi gyógyulást kívánok neki.
2019. okt. 3. 13:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Csak a kezelőorvosa adhat bármilyen felvilágosítást
2019. okt. 3. 13:49
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!! Én is úgy gondolom hogy ma még nem jöhet haza.

Már csak abban bízok hogy jól fogja fogadni mert ő nem szeretne maradni.

Van neki mobilja, viszont még őrzőbe volt és mivel az egész délelőttöm az idegeskedésből állt így úgy gondoltam a műtét után 2 órával már lehet tudni hogyan sikerült a műtét, mivel az egyik altató orvos azt mondta hogyha magas lesz a vérnyomás nem műthető mert agyvérzést kaphat.

Egy másik és a doktor pedig azt mondta muszáj a műtét!

Pedig még ma reggel is és tegnap mind 3 mérésnél magas volt a vérnyomása.

Ha történt esetleg valami akkor azt mondhatta volna vagy semmit sem?? Nem is értesítenek ha komplikáció adódik??

2019. okt. 3. 13:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem mondhatta volna. Amennyiben a számod meg van adva, mint értesítendő személy, akkor súlyos helyzet eseten értesítenek.

Off Külföldön elek, most műtötték az anyósomat. A sógorom volt megadva értesítendő szemelynek. A műtét után azonnal hívta az orvos, hogy jól sikerült a műtét, viszik az őrzőbe. Két órával később az őrző vezetője hívta, hogy rendben haladnak a dolgok, két óra múlva újra hívja, amennyiben így megy tovább, mehet is érte....

2019. okt. 3. 16:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm minden rendben van vele és holnap jöhet haza, értesítésnek én voltam megadva de senki nem hívott
2019. okt. 3. 19:12
 8/8 anonim ***** válasza:
No akkor már indulhatsz is érte! :))
2019. okt. 4. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!