Az ápolónők személyesen adhatnak információt édesanyámról?
Édesanyámat ma műtötték,
Hangszálpolippal
11kor volt a műtét. Most hívtam fel telefonon az osztályt a hölgy röhögcsélve mondta nem adhatnak információt csak a kezelőorvos.
Viszont vidéki vagyok, várom hogy a kislányom felébredjen és indulunk a kórházba.
Viszont érdekelne hogy ott megtudják mondani hogy rendben zajlott e a műtét és hazajöhet e ma??
Szerintetek haza jöhet egyébként?
Sajnos vele kommunikálni nem lehet majd mert beszéd tilalom van, hogy ne erőltesse a hangszálát!
Köszönöm szépen a válaszokat!! Én is úgy gondolom hogy ma még nem jöhet haza.
Már csak abban bízok hogy jól fogja fogadni mert ő nem szeretne maradni.
Van neki mobilja, viszont még őrzőbe volt és mivel az egész délelőttöm az idegeskedésből állt így úgy gondoltam a műtét után 2 órával már lehet tudni hogyan sikerült a műtét, mivel az egyik altató orvos azt mondta hogyha magas lesz a vérnyomás nem műthető mert agyvérzést kaphat.
Egy másik és a doktor pedig azt mondta muszáj a műtét!
Pedig még ma reggel is és tegnap mind 3 mérésnél magas volt a vérnyomása.
Ha történt esetleg valami akkor azt mondhatta volna vagy semmit sem?? Nem is értesítenek ha komplikáció adódik??
Nem mondhatta volna. Amennyiben a számod meg van adva, mint értesítendő személy, akkor súlyos helyzet eseten értesítenek.
Off Külföldön elek, most műtötték az anyósomat. A sógorom volt megadva értesítendő szemelynek. A műtét után azonnal hívta az orvos, hogy jól sikerült a műtét, viszik az őrzőbe. Két órával később az őrző vezetője hívta, hogy rendben haladnak a dolgok, két óra múlva újra hívja, amennyiben így megy tovább, mehet is érte....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!