Ettől lehet valami baja?

"még nem lett semmi baja" ,"és még csak sárgasága sem volt"
Most akkor volt már beteg? egyébként nagyon súlyós betegségek származhatnak az ily féle igénytelenségből.

Ez elég undorító dolog tőle...
Igen, lehet baja, bármikor elkaphat valami fertőzést, de ami talán még rosszabb, hogy a környezetét is kiteszi folyamatos fertőzésveszélynek.
Legalább másokra való tekintettel mosson kezet és ne túrkáljon... atyaég...
Sztem elég határozottan -a saját érdekedben is- vedd rá, hogy hagyjon fel ezekkel és kezdjen rendszeresen kezet mosni.
És ha vele vagy te is duplán legyél óvatos... és ne használd a számítógépét sem ... :) szörnyű

Hát, nem túl egészséges, az tény, de legalább ellenállóbbá válik :D Jó neki, hogy nem olyan hiperérzékeny az ilyesmire, mint én, mert én akkor is képes vagyok elkapni mindenféle ocsmány betegséget, ha elfelejtek megmosni egy szem meggyet...
Azért el lehetne neki magyarázni, hogy ha mondjuk "idegen" emberek között van, akkor ki tudja, hogy kinek-milyen szokásai vannak, meg milyen vírust hordoznak. Van olyan rokonom, aki halálos vírusos emberek között él, mégsem kapta el, mert annyira tisztaságmániás. Szóval megéri mosakodni, meg aztán nem valami guszta, ha érezni a wc-szagot a másikon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!