Félhetek szerintetek a gyomorsavcsökketnő tabletta miatt?
Hányingerem volt sokszor, néha már a torkomba éreztem. Minden vizsgálat nélkül az orvos savcsokkentot írt. Persze beutalt gasztrora is bő 2 hete de időpontot de kaptam eddig, egy orvos elment nincs rendelés csak októbertől
Na most olvastam a mellékhatást legfeljebb 10ből egy embernél megjelenhet jóindulatú gyomorpolip
Nem akarom hogy megjelenjen!!!! 2 hete szedem ma olvastam el a betegtajekozatot de nem vagyok hajlandó többet bevenni.
Közbe rettegek hogy már kialakult. Tudom sok embernek van, de nekem van cisztám is a vesemnel, az is sokaknak van tudom. Kell a franciák meg polip is...
És egyelőre még nem hánytam amúgy se soha
Meglátjuk gasztro mit mond
Ha nincs epéd, a problémák évről évre csak hatványozódnak.
Nekem is 12 millis epekö miatt vették ki. Rá egy évre anyámból 36 milliset távolítottak el. Később olvastam, hogy a statisztika szerint az epeműtétesek csak 30% a gyógyul panaszmentesre. Hát én sem estem bele abba a csekély 30% ba. Anyám sem, és párom sem. Hozzáteszem, az én kövem 60 év múlva se lett volna akkora mint anyámé. Aztán, az ókorban is gyógyították már az epekövet műtét nélkül!
A protonpumpa gátló tabletták azok jók, mert az agyat stimulálják. De a fő problémát azt nem orvosolják.
Igy ismeretlenül nem kívánok tanácsokat osztogatni, de én megtaláltam a megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!