Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Félhetek szerintetek a gyomors...

Félhetek szerintetek a gyomorsavcsökketnő tabletta miatt?

Figyelt kérdés

Hányingerem volt sokszor, néha már a torkomba éreztem. Minden vizsgálat nélkül az orvos savcsokkentot írt. Persze beutalt gasztrora is bő 2 hete de időpontot de kaptam eddig, egy orvos elment nincs rendelés csak októbertől

Na most olvastam a mellékhatást legfeljebb 10ből egy embernél megjelenhet jóindulatú gyomorpolip

Nem akarom hogy megjelenjen!!!! 2 hete szedem ma olvastam el a betegtajekozatot de nem vagyok hajlandó többet bevenni.

Közbe rettegek hogy már kialakult. Tudom sok embernek van, de nekem van cisztám is a vesemnel, az is sokaknak van tudom. Kell a franciák meg polip is...

És egyelőre még nem hánytam amúgy se soha

Meglátjuk gasztro mit mond

2019. szept. 30. 11:06
 1/3 A kérdező kommentje:
2 éve szedték ki amúgy az épem, 30 vagyok, nem akarok több problémát az életembe... 70 évesen lehet leszarnam de most még nem
2019. szept. 30. 11:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kellene félni, de ez a probléma étrendi változtatással és kevesebb aggodalmaskodással gyógyszer nélkül is orvosolható
2019. szept. 30. 11:46
 3/3 anonim ***** válasza:
47%

Ha nincs epéd, a problémák évről évre csak hatványozódnak.

Nekem is 12 millis epekö miatt vették ki. Rá egy évre anyámból 36 milliset távolítottak el. Később olvastam, hogy a statisztika szerint az epeműtétesek csak 30% a gyógyul panaszmentesre. Hát én sem estem bele abba a csekély 30% ba. Anyám sem, és párom sem. Hozzáteszem, az én kövem 60 év múlva se lett volna akkora mint anyámé. Aztán, az ókorban is gyógyították már az epekövet műtét nélkül!

A protonpumpa gátló tabletták azok jók, mert az agyat stimulálják. De a fő problémát azt nem orvosolják.

Igy ismeretlenül nem kívánok tanácsokat osztogatni, de én megtaláltam a megoldást.

2019. szept. 30. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!