Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aki nagyon izzad, és próbálta...

Aki nagyon izzad, és próbálta már a solutio antisudorica?

Figyelt kérdés
Hol használtátok ? kézen ? hónaljon? és homlokon? én sajnos néha a homlokomnál is izzadok , és az érdekelne hogy ott is hatásos-e ez ?
2010. júl. 15. 12:18
 1/4 anonim ***** válasza:

én a honaljamra használtam, hatott az biztos, de olyan borzasztóan viszkettem tőle, h. 5 nap után abba kellett hagynom :( homlokra én nem kenném, pedig nekem is nagyon izzadós.

22L

2010. júl. 15. 13:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Én még csak hónaljon próbáltam, ott bevált, kb. 5 éve használom, de nem folyamatosan, csak időszakosan. Én nem viszkettem tőle meg semmi.

A tenyerem is izzad folyamatosan,de ott nem is tudom, hogy miért, de nem próbáltam. Szerintem egy próbát megér, hogy kipróbáld a homlokodon, ha felírja a dokid, akkor még 200 Ft-ba sem kerül. De recept nélkül is párszáz forint.

2010. júl. 15. 13:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Ma vettem egy "üveggel" , aztán estére kipróbálom először csak a hónaljamnál , aztán ha nem viszket , vagy valami más nem jelentkezik akkor majd kipróbálom a homlokon is, remélem valamit érni fog.
2010. júl. 15. 13:22
 4/4 anonim ***** válasza:

én a tenyeremen és a hónaljamon használom

nekem bevált:)

2010. júl. 15. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!