Mitől vannak fehér foltok a karomon?
Figyelt kérdés
Egy időben rengeteg seb volt a karomon. Kb egy éve mikor elmultak száraz, bizonyos szögböl nézve kicsit talán csillogó, fénylő fehér foltok maradtak a sebek után. Nem is akarnak lebarnulni. Szerintem nem vitiligo.
Lehetséges valahogy visszaálitani az eredeti állapotott?
Esetleg égesem le(napozással persze :D) és várjam meg mig lehámlik?
13/F
2010. júl. 15. 04:55
1/5 anonim válasza:
Ne hogy napozz!!!! Az nap allergia. Az uncsimnak is van. Ha napozol több jön ki. Legjobb rá a paradicsom. Egyél sok paradicsomot :) Komolyan.
2/5 A kérdező kommentje:
2010. júl. 15. 10:02
3/5 anonim válasza:
azok mély sebek voltak?
mert ha azok akkor nem is fognak elmúlni:(
nekem a lábamon van egy amikor egy kicsi szög beleállt a lábamba ahogy elestem, elég mélyen belement és pici fénylő fehér folt maradt ott:( sajna az nem fog eltünni
4/5 anonim válasza:
Van a nap allergiának egy másik változata is, ami fehér foltokban nyilvánul meg, ez a föld lakosságának 1%-át érinti.
5/5 anonim válasza:
Ja, hogy ilyen foltok. Én nem olyan picikre gondoltam. Ez nem tudom mitől lehet. Talán a régi sebek maradványa. Nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!