Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen érzés a volt a végbélkúp?

Milyen érzés a volt a végbélkúp?

Figyelt kérdés

2019. szept. 15. 19:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Még gyerek voltam,és nagyon lázas.A kúp lázcsillapító volt.Kicsit féltem,amikor anyu bedugta a fenekembe.De úgy emlékszem, hogy apám elterelte a figyelmemet.Szinte semmit nem éreztem.Nem olyan vastag.Kb mint egy vastagabb toll.
2019. szept. 15. 19:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Pár éve nem volt itthon fájdalomcsillapíto csak nurofen kúp. Nem rémes, alig érezni, és hamar is hatott.
2019. szept. 15. 19:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi különös, ha gyorsan történik a felhelyezés. Viszont kifejezetten szörnyű volt annak idején az '50-es években a Germicid nevű lázcsillapító tabletta, ami egyrészt hatalmas volt, emlékeim szerint nagyobb, mint a mai 15 mm átmérőjű tabletták és vastagsága is legalább kétszeres volt, gyerek azt egyben képtelen volt lenyelni, viszont a szájban azonnal érződött a fertelmesen keserű íze, kínszenvedés volt lejuttatni.
2019. szept. 15. 20:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én élveztem. Azóta is fétis és fixáció.
2019. szept. 15. 20:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Fura. Főleg mikor érzed, hogy lassan felcsúszik.
2019. szept. 15. 21:03
 6/6 anonim válasza:
Én elég sokáig kaptam, 10-12 éves koromig, amellett, hogy megalázó volt és szégyelltem, csípő érzés volt belül. Ráadásul anyám nyomta be, nem engedték, hogy magamnak csináljam mert úgy gondolták nem adnám be magamnak csak hazudnék, hogy megtörtént. Valszeg igazuk is volt.. a nagyanyám szappan kúpot is nyomott a fenekembe, ha nem tudtam kakilni, volt, hogy közönség előtt is. Az állatira csíp..
szept. 3. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!