Mit tegyek ellene? Alvászavar ez?
Figyelt kérdés
Hetek óta nem tudok aludni rendesen. Nagyon későn alszok el, csak forgolódok az ágyban. Nappal pedig nagyon fáradt vagyok, szinte semmihez sincs sem erőm, sem kedvem. Tegnap 12 órát dolgoztam, amikor lefeküdtem aludni, mégsem tudtam elaludni. Pedig nagyon fáradt voltam és aludni akartam! Mit tegyek, hogy tudjak aludni? Vettem be sedatif pc-t is, de az sem segített. És még valami. Mostanában nagyon alacsony a vérnyomásom. Lehet ez a kialvatlanság miatt?2010. júl. 14. 16:36
1/5 anonim válasza:
A depresszio is okozhat almatlansagot is, meg epp ellenkezoleg, aluszekonysagot is. (Azert mondom ezt, mert a lakossagnak tobb mint 50 szazaleka szenved depresszioban, es fogalma sincs rola). Nagyon jo gyogyszerek vannak ra, de csak orvos irhatja fel.
2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem a depressziót kizárhatom. De köszönöm a választ.
2010. júl. 14. 16:50
3/5 anonim válasza:
Meleg! Szerintem egyértelműen ez az ok. Én is, ha társaságban vagyok, és a többiek szúnyogfóbiája miatt mindent be kell zárni, akkor a melegtől egy percet sem alszom...
4/5 A kérdező kommentje:
Hetek óta tart már ez. A meleg pedig nem.
2010. júl. 14. 18:34
5/5 anonim válasza:
Akkor nem a meleg miatt :( Ha hetek óta tart..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!