Mitől lett ez? Normális, hogy ilyen lettem (többi lent)?
Húszéves nő vok, nemrég lettem annyi. 18 évesen elkezdtem gyarapodni, popsisodni.
Azóta olyan vagyok, és nem vok nagydarab, de a mellem és a sejehujám kikerekedett, bevág a csípőnadrág, gúnyolnak, szekálnak a kollégák és anyám is. Tehát engem nem zavarna amúgy. Am 166 cm/58 kiló voltam tinikoromba, mostmeg ehhez a "magassághoz" 70 kiló lettem.
Ez a norma és ez a felnőttkorral jár, h már nem XS-es cuccokba mászkál az ember? Mondjuk nyugtatót szedek(nem vok hü......e, csak izgága, ezért kell)és a nyugtatónak van ilyen mellékhatása, h az ember felszed pár kilót, de van, aki pont, hogy fogy tőle.
Lehet, h a gyógyszer nélkül is lenne ez? Lehet, nem is a mellékhatása, hanem anélkül is lett volna? Mert am sokat nem eszek, sőt inkább bolhasza........nyit, nem hagyom magam jóllakni sose, nehogy százat vagy legalább nyolcvanat mutasson a mérleg... Tehát mindig keveset ettem, sose voltam nagyevő, mégis...
Csupán a tinédzserkor végét jelenti, h már nem XS-es, hanem M-es cuccokba "kell járni"? Ez a norma? Mennyi nőnél van ez így??? Normális válaszokra várok
Ez lehet, h genetika?
Mert a mellékhatás kevés embernél jelentkezik, sőt ez inkább fogyaszt mellékhatásilag
És ha továbbra se eszek annyit, mint amennyit bírnék, csak keveset eszegetek(Fúúú, egy teherautónyit befalnék sokmindenből), akk kiküszöbölhető, h 80-100 kg legyek?
a fitnesz és sport nem az én világom, így óvatosan kell ennem, ahogy régen is. És így nem leszek bálna(Mármint 80-100 kilós nagy állat)?
Foglaljuk össze: öregszel, nem szeretsz sportolni, de enni igen, és még nyugtatókat is szedsz, amik köztudomásúlag megkötik a zsírt az idegeknek. És csodálkozol, hogy gyarapodsz, mint a kisgömböc. Nem akarlak elkeseríteni, de ilyen feltételek mellett nagyon jó esélyed van, hogy 35-40 éves korodra 100 kilós trampli legyél.
U.i.: Én férfi vagyok, 45 éves, 98 kiló, ÉS sportolok. 18 évesen 70 kiló voltam...
Kedves Ostoba Ötös! Dől belőled a kultúra, mint tehénből a gané! Borzalmasan alpári módon beszélsz!
Előbb tanulj meg viselkedni, mielőtt idejönnél piszkálódni. A másik meg, hogy azóta már lefogytam, és
sportos testű vagyok!
Úgyhogy óvatosan piszkálódj, ne legyél ilyen már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!