20 évesen az ember valóban már felnőtt? Mert én még annyira nem érzem magamat annak illetve nem is szeretném még.
Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 12:32
1/6 anonim válasza:
Hát őszinte legyek, én mindjárt 25 leszek és én se érzek még így. Pedig dolgozom, párommal külön élünk, eltartjuk magunkat, de akkorse:-)
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem életkor függő. Akkor felnőtt az ember, ha megáll a saját lábán. Akár 17 évesen, akár 28 évesen is bekövetkezhet ez.
3/6 anonim válasza:
Testileg felnőtt. Lelkileg akár élete végéig gyerek maradhat az ember. De bizonyos szituációkban felnőttként kell viselkedni.
4/6 anonim válasza:
Nekem egyszer azt mondták, hogy akkor vagy felnőtt, ha már környezeted aként kezel:) sztem igaz:)
5/6 A kérdező kommentje:
Szörnyű, hogy nemsokára annyi leszek:S
De még tényleg nem érzem magam annyira felnőttnek.
2010. júl. 14. 20:06
6/6 anonim válasza:
26 vagyok és még én sem érzem magam felnőve. Persze azért úgy viselkednek ahogy azt elvárják. Szerintem akkor nő fel igazán az ember ha szülő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!