Wifi router sugárzása elleni megoldás?
Nem káros a sugárzása, különben forgalomba sem kerülhetne. Több százszor annyik káros behatás ér téged minden nap, ha kimész az utcára, mint amit a szomszéd wifije okoz. Paranoiás vagy, és a szomszédnak nem kötelessége belemenni, hogy egy mentálisan torz nézőpontot képviselő ember kedvére tegyen. Bele sem merek gondolni, hogy milyen burokban lehet nevelve az a gyerek, akit még a szomszéd wifijétől is óvnak.
A wifi "sugárzása" nem káros. Gondolom ezen az elven a te háztartásodban mobil telefon és mikrohullámú sütő sincs, azt szokták még a paranoidok kerülni. Gondolom a házadban elektromos eszközök valamint elektromos hálózat sincs, a házatok mellett nem húzódik elektromos vezeték sem. Mert sajnos azt kell mondjam, ezek mind elektromos sugárzást bocsátanak ki magukból. És mi még mindig élünk.
Azt elfelejtettem írni, hogy civakodók kíméljenek..
2es: nem tudom máshova rakni az ágyat, azért is kérdeztem, hogy tud-e valaki megoldást az adott szitura
3as: "Nem káros a sugárzása, különben forgalomba sem kerülhetne." - meg kell hagyni, te egy példamutató fogyasztó vagy :D
Ki lett mérve a sugárzás, ami alvásnál egyáltalán nem elhanyagolható, pláne gyereknél.
A hosszantartó elektroszmog káros hatását már csak a teljes agymosottak tagadják, nyugaton (Svájc,, Németország..) annyira számításba veszik, hogy nem ritkán radiesztétát hívnak ingatlanvásárlás előtt..
1es: orgonitról már hallottam, de ez tényleg hatásos? Úgy tudom mérésekkel nem igazolták még, hogy használ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!