Mitől zsibbadnak a középső lábujjaim?
Figyelt kérdés
A talpam már pár éve fáj, reggelente elég nehezen állok föl. Az első terhességem alatt kezdődött. Csináltattam talpbetétet azóta 2-szer is, és a súlyom is (majdnem) megfelelő, még 5 kg-tól szeretnék megszabadulni.
Mi okozhatja a zsibbadást? Lehet ezen valamit javítani a talpbetéten kívül? (Ez olyan betét, amit számítógépes technikával készítenek. Nem tudom a pontos nevét.)
Köszönöm a választ!
2010. júl. 14. 08:21
1/2 anonim válasza:
Nekem az esküvői cipőtől zsibbadt 1 hétig. Lehet, hogy rossz a talpbetét.
2/2 anonim válasza:
Okozhatja a betét is, de akkor pár napi nem hordás után el kell múlnia. Ha mindig ugyanott zsibbad, az utalhat az ín vagy az idegpálya érintettségére, orvoshoz kéne fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!