2 héttel ezelőtt kezdődött, picit elkezdett fájni a hasam és zsibbadni a bal lábam. (azt tudni kell 2 ével ezelőtt volt vakbél gyulládosom). És azóta 2 hete, ugyanúgy zsibad, sőt már a bal kezem is elkezdett. Voltam házi orvosnál, de úgye nem tudott mit mondani rá. Meg nyomkodta a hasamat érintésre és nyomkodásra nem fáj. Vérvételen is voltam az se mutatott semmi szokatlan. Így hát az orvosom neurológiára akart el küldeni.Gyógyszernek Magne b6-ot írt fel, de az se segít semmit. A neurológiára meg csak októberre kaptam időpontot.
Most addig zsibbadva járjak dolgozni? Vagy mit csináljak?
Már 15 napja táppénzen is vagyok, így hát már a házi orvosom
Bocsi, hogy ennyit kédezgetek csak már kezd ki lenni a tököm az egésszel. Lássa. 1 hónapja hogy itthon vagyok és nem történik kB semmi.
2019. szept. 5. 14:34
12/19 anonim válasza:
Ilyen fajta zsibbadást csak agyi dolog okozhat, esetleg gerincvelő, de azt a sima neurológiai fizikális vizsgálat el tudja különíteni, és ha felmerül, gerinc MR-t is javasoltak volna. Hasi, vagy egyéb szervi dolog anatómiailag lehetetlen, hogy bal oldali kéz és lábzsibbadást is okozzon.
Sajnos a baloldalam ugyan úgy zsibbad és a baloldali hasfalam is ugyanúgy fáj néha.
2019. szept. 12. 10:36
14/19 anonim válasza:
A ciszta nyomhatja az ideget, ami zsibbadást okoz, de én nagyon laikus vagyok ehhez.
2019. szept. 12. 10:37
15/19 anonim válasza:
Bal oldali elváltozás jobb oldali tüneteket okozna. Ráadásul a ciszta egy fejlődési rendellenesség, ami semmi gondot nem szokott okozni. Ha mást nem írt a lelet, valószínűleg nincs gond az agyadban.
2019. szept. 12. 16:42
16/19 A kérdező kommentje:
Igazából pontosabban ezt írja a lap. Baloldalt a cella média magasságában hátsó temperalis kéreg alatt a fehérállományban 7x4 mmes folyadék jelmenetű látszik, mely mögött és alatt kisebb elváltozás látszik. Úgy hogy van 3 db.
2019. szept. 12. 22:49
17/19 A kérdező kommentje:
Hát kiderült, nem ezek a ciszták zsibbasztják a lábam, megyek további kivizsgálásokra.
2019. szept. 17. 17:39
18/19 anonim válasza:
Ortopédia, gerincbaj?
2019. szept. 17. 18:44
19/19 A kérdező kommentje:
Hát elkuldtek gerinc mr vizsgálatra, arra október 2-an megyek akkora kaptam időpontot. De voltam hasi ultrahangon és állítólag a májamnál vagy 14x15-ös goc de állítólag jó indulatu. Csak nem tudom ez miatt is zsibbadhat a ballábam?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!