Melegem van nagyon. Mit csináljaaaak?
Egész nap pont az én szobámat éri a nap és rohadt meleg van. Éjszaka nem tudok aludni soha. Most is mindjárt megfulladok. Mit csináljak?
13/L

Nekem szintén ugyanez a problémám.
A szobám a tetőtérben van a napos oldalon most is 35 fok van a szobámba....én leköltöztem nyárra a napaliba a kanapéra itt alszom...

Már zuhanyoztam :D
Nálam le van húzva a redőny egész nap, csak este amikor kezd hűvös lenni akkor felhúzom. Ráadásul még a falak is melegek...

Nagyon aranyos volt a második hozzászóló! : ) "Nem tudom kicsim!" Annyira szépen hangzik... Nekem sosem mondtak ilyet : ((
Amúgy én azt szoktam, hogy nappal lehúzom a redőnyt mindig, és akkor nem jön be a nap, valamivel jobb. Én is a tetőtéren lakom és majd' megsülök. Most egész tűrhető idő van itt.. A zuhany tényleg jót tesz! : )

szia! kelj fel hajnalban nyisd ki teljesen az ablakod hidd el jól lefog hűlni, és délig míg fel nem melegszik legalább tudsz aludni.. én is mindig így szoktam, még az ajtókat is kinyitom:D
15/L
Nekem nem kell felkelni. Fel vagyok egész éjszaka :D :S
Amúgy 11 körül (este) ki szoktam nyitni a szoba ajtót meg a redőnyt is felhúzom h jöjjön a levegő. Apa 4-5 körül szokott menni dolgozni és mindig nyitva hagyja a bejárati ajtót. Na akkor tök jó a levegő.

Ha sötét a redőnyöd, esetleg próbáld meg nem lehúzni, max ha melegszik, akkor mégis lehúzod.
Nekem csak sötétítőm van, mert az egész családunk nem bírja a félhomályt és a sötétet. A függönyt nappalra évek óta nem húzom el, nemcsak, mert nem bírom a sötétet, levertté tesz, hanem jobban melegszik a szobám!! Igaz, sötét színű [persze, egy sötétítő..:)]

tekerjél egy vizes törölközőt a fejedre, nem kell ezt túlbonyolítani, máris jobban alszol így ;)
tehetsz vizes ruhát a csuklódra, bokádra, anyám régen így vitte le a lázamat, és bejött.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!