Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Honnan lehet fejtetűt összesze...

Honnan lehet fejtetűt összeszedni?

Figyelt kérdés

Én tegnap előtt kezdtem vakarózni, viszont a hajmosás után nem viszketett, betudtam, hogy a szabi alatt nem naponta mosom. Ma a kislányom szólt, hogy viszket a feje, és a tarkóján csípések, sötét pukkanó serkék, két fejlett tetűt találtam, egyet megfogtam, egy a samponos(Tetűírtó mielőtt) fésüléskor került elő a hajából.

Azt számolom, hogy 20án voltunk strandon, előtte itthon voltunk, előtte nagyszülőknél voltak, hó elején táboroztak. Hol szedhettük össze?

A fiam haja teljesen tiszta(kapott kezelést ettől függetlenül)

Aki volt tetves, az hogyan szedte össze? Nekem iskolából volt egyszer (barátnőm fertőzte össze az osztályt, de most még szünet van, barátnőkkel meg másfél hónapja nem találkoztak, és nem szóltak, hogy gond lenne)

2019. aug. 26. 16:22
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos elég könnyű összeszedni, óvodások egymással birkóznak/ölelkeznek/játszanak, már el is kapta a másik.

Én egyszer a munkahelyemen kaptam el, amikor másnak a székét használtam egy napig mert az enyémnek kiesett az egyik kereke

Lehet kapni olyan sampont ami kiviszi, gyógyszertárban keresném először :)

Jobbulást!

2019. aug. 26. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!