Nehezen kapok levegot, neha ha beszelek meghulyebb erzes. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Most par napja kezdodott ez, hogy olyan fura erzes mintha szoritana a torkom es nehezebben kapnek levegot ilyenkor beszelni se szeretek mert akkor meghulyebb erzes ,de nem ugy nemkapok,mintha megfulladnek csak szoritast erzek a torkomba es nemkapok annyit mint normal esetbe szoktam.(fulembe neha benyilal a fajdalom, nemtudom ez is hozza kapcsolodik e) , poros helyen dolgozok, allergias is vagyok ra ,asztmas vagyok, de sajnos dohanyzok is, de ez miota van, acigit se kivanom 4nap alatt ha elszivtam 4-5szalat de az sem esett jol csak megszokasbol.valaki tud valami megoldast? Elore koszonom.2019. aug. 25. 22:09
1/1 anonim válasza:
Ez most vagy az asztmától van, vagy szorongás, pánik. A tüdőgyógyásznak kell kizárnia a szervi okot. Ha pánik, akkor relaxációs technikákat kell tanulnod, akár youtube-ról is, persze jobb lenne pszichológustól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!