Merjek szívni? (füvet)
Figyelt kérdés
Soha nem próbáltam még, 17 éves vagyok, viszont kiskorom óta volt egy problémaba szivemmel hogy nem működött rendesen. 3napja voltunk vizsgálaton, és semmi baja nem volt, a papíron ez állt. Ki merjem próbálni? Félek hogy valami történik velem2019. aug. 22. 18:27
1/7 anonim válasza:
Miért fontos ez annyira neked ?
Ne ezzel kérkedj,hogy nagy FIÚ vagyok már .
Miért keresed bajt ,az anélkül is jönni szokott.
Nem kell neked a csordába keveredned .
Ez a válasz biztosan nem fog tetszeni .
Azért a végén írok neked 1 közmondást .
Mindenki saját sorsának a kovácsa .
2/7 anonim válasza:
Soha nem szívtam még. 75 éves vagyok. Saját hajam van, és szabadszemmel írok, olvasok, vezetek. Gyógyszert semmilyent sem szedek. Soha nem szívtam még. Most érdemes lenne elkezdeni?
3/7 anonim válasza:
Először csak a réten próbáld meg.
4/7 A kérdező kommentje:
Esküszöm hogy itt egy rendes komment nemtud jönni soha? Egyébként meg lány, vagyok aki egy sima kérdést feltett, nemigaz hogy nemlehet egy normális választ adni.
2019. aug. 22. 22:27
5/7 anonim válasza:
Elméletileg a fogyasztást követő egy órában magasabb a szívroham kockázata, mint alaphangon lenne. Hogy a te (egykori?) betegséged ezzel milyen összefüggésben áll, azt nem tudom, a "nem működött rendesen" bármit jelenthet. Nekem kiskoromban volt enyhe szívritmus zavarom, a fűtől még nem lett bajom.
6/7 anonim válasza:
Ha félsz, akkor miért jut eszedbe ilyen dolgok, hogy ki szeretnéd próbálni káros anyagokat? Fck logic
7/7 anonim válasza:
Hülye kérdésre hülye válaszokat fogsz kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!