Szerintetek is undoritó ember az aki csak papírral törli ki?
nem szép dolog de sokszor csak ez van, én imádom, mikor keményet tolok, és csak egyszer kell kitörölni és azt is csak ellenőrzés miatt, hogy nem e olyan, marha nagy megkönnyebbülés látni, ha törlés után teljesen tiszta a papír
ehhez képest sajnos van olyan amikor a cucc 1 százaléka bentragad és szétkenődik mindenfelé, ilyenkor kb az Amazonas összes fájából is wc papírt csinálhatnának az se lenne elég, ilyenkor én bevizezett papírt használok, vagy a nedves kendő lenne jó, de olyat még nem használtam
a bidét én nem támogatom, nem tudnám normálisan használni, láttam erről videókat, hogy hogy kell, és olyan kifacsart pózban odagubbasztani az kb lehetetlen, továbbá nem értem, hogy a víz, hogy nem fröcsköl szét, főleg nőknél lehet ez gáz, mert a segg és a vagina között alig van némi határ
szerintem a legjobb fürdés előtt csinálni, egy erős zuhannyal nem lehet jobban kipucolni a valagunkat
Drága életem, az átlag magyar lakásban a mosógép hovatétele is már egy elképzelhetetlenség, nemhogy egyebek... Akkor mégis hogyan képzeled el ezt a számonkérést? Hárommillió lakást át fognak építeni holnaputánra?
30 éve az volt a csoda, hogy bekerült a fürdőszoba a lakásba a gang végéről, vagy a budi a kert végéből. És magától jön a melegvíz - azért falun még ma se mindenkinek! Itt tartunk, ennyire futotta két világháború, egy el6aszott rendszerváltás meg egy rakat tolvaj politikus után. Nem tudom mégis mi a bánatot akarsz itten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!