Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Két héttel ezelőtt kinyomtam...

Két héttel ezelőtt kinyomtam egy pattanást az arcomon majd körülötte barna folt keletkezett rá egy két nappal besebesedett és pár nap után a seb leesett. A seb helyén a bőröm rózsaszín azaz heges körülötte meg még mindig barna. Valakinek tipp?

Figyelt kérdés
Ez volt két hete és semmi változás talán kicsit halványabb lett. Nagyon idegesít,hogy ott fog maradni, valakinek ötlet? Vagy esetleg elfog e tűnni?
2019. aug. 22. 09:08
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Körültekintőbben kellett volna eljárni. A barna folt azt jelzi, hogy túl nagy volt az arcbőrt érő nyomóerő és sérültek az epidermis alatti szövetek is. Nyáridőben fokozott óvatosság kell, mert az erős napfény hatására több színanyag (melanin) képződik a friss bőrben, nem ajánlatos napra menni, mert azon a helyen a fokozott elszíneződés megmaradhat.
2019. aug. 22. 09:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Valamilyen heges krémet használj
2019. aug. 22. 09:25
 3/8 A kérdező kommentje:

De akkor ez most elfog múlni vagy sem? :(

És a heggel mit tudok csinálni? Sajnos már megtörtént ezzel már nem tudok mit kezdeni azért kértem tanácsokat.

2019. aug. 22. 10:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Nyugi el fog múlni, el fog halványodni!
2019. aug. 22. 10:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Napról napra halványabb lesz
2019. aug. 22. 10:50
 6/8 A kérdező kommentje:
2-3 napja már nem látom, hogy változna bármit is és a sebnek a helyével mi lesz ami rózsaszín? Elfog múlni az is? :(
2019. aug. 23. 08:58
 7/8 A kérdező kommentje:

Sajnos még mindig ott van a heg :(

Mit tegyek, bőrgyógyász vagy inkább kozmetikus?

Lehámlasztás segíthet?

2019. szept. 18. 19:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Menj, majd ő elmondja
2019. szept. 21. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!