Pasik hányszor volt már lapostetű a fanszőrőkbe?
Figyelt kérdés
És hogy üldöztétek el a kis kártevőket?
Leányzó ismerősőtöket zavarta-e?
2010. júl. 13. 14:55
11/21 anonim válasza:
utolsó: akkoriban a grófoknak körében is gyakori volt azért is volt náluk az a pálca azzal vakarták magukat, mostanság már csak bizonyos fajok kapják el.... ;)
12/21 anonim válasza:
R
mondjuk nálam az ápoltság az ott kezdődik, hogy rendesen leborotválja magát mindenhol, és normálisan fürdik. Csak annyak van lapostetve, akinek burjánzik a szőr a lába között:)
17/L
13/21 anonim válasza:
R
*annak
annyak :D:D de aranyos:P
14/21 anonim válasza:
36szor de mióta nem csak ünnepnapokon fürdök azóta nem volt
16/21 anonim válasza:
van egy olyan tárgy,amit borotvának hívnak,azzal szokták a szőrt leborotválni!manapság már férfiak is használják nemiszervűk szőrtelenitésére,ahogy én is!így nem lehet meglepetés,meg amúgy se kellene a barátnőinek a szőrt kibirizgálni a szájukból!meg még talán többet kellene ápolnia a testét és nem összefeküdni mindenféle ribancokkal!talán akkor megelőzhetné ezeket!
18/21 thegodswhip válasza:
Sajnos megesett, de egyszer összeismerkedtem egy csodás lánnyal, aki szívesen megette őket. Így cumizás közben össze tudtuk kötni a kellemeset a hasznossal.
19/21 anonim válasza:
jah utolsó ezt el is képzeltem, ahogy a csaj ott kúrkázta a farkad körüli szőrt :S
20/21 anonim válasza:
Egy jó csutakolás aluminium drótkefével elűzi őket, vagy permetezd meg gyomirtóval, nállam bevállt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!