Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Széttörtem véletlenül a...

Széttörtem véletlenül a higanyos lázmérőt, lehet bajom?

Figyelt kérdés

kicsi, ment kezemre, meg szőnyegre a többség. ilyen kis ezüstszínű golyókká esett szét, felsöpörtem és kidobtam a házból. Rá negyed órára a szőnyeget is kitettem az udvarra.

Lehet valami bajom?

Azt olvastam, hogy kénporral be kell szórni, de nincs itthon. az gond lehet, ha csak szellőztetek egész éjjel és másnap már ott alszok?

vagy ez csak kis mennyiség és nem okozhat gondot.

16F

2019. aug. 19. 20:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz semmi bajod, ilyen megesik mással is, nem egy nagy mennyiség.

Nálunk két hétig sonkaszag volt utána, amit nem tudtam mire vélni.

2019. aug. 19. 20:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek korunkban sok ilyen lázmérőt törtünk, nem lett semmi bajunk. Összeszedted, szellőztettél, ne aggódj.
2019. aug. 20. 07:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Én meg is ettem a higganyt belőle mégse lett semmi bajom. Anyú nagyon meg volt ijjedve s készitette a ruháimat, törölközőt, szappant, stb ha az éjjel be kell vigyenek a korházba. De ahogy írtam, nem lett semmi bajom s másnap iskolába mentem.
2021. jan. 29. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!