Részleges inszalag szakadás. Szerinted? ( lent. )
Figyelt kérdés
juni.27-én elestem és részleges inszalagszakadásom van/volt..azóta járógipszem ill ilyen rögzitő vagy mi van rajta... 30.áid kéne h rajta legyen.. mehetk srtandra éjszakára lvehetem meg minden.. szerintetek ha ilyen szoritót teszek rá ami tartsa a bokám és körbetekerem fáslival az ugy jó? és a gipszet nem teszem rá vissza. lesz valami baja szerintetek?2010. júl. 13. 11:45
1/3 anonim válasza:
Igen lesz..
Állandóan fájni fog, nem fogsz tudni rendesen járni, aztán érezni fogod vele a borús időt..
Muszáj rögzíteni rendesen, legalább arra a kis időre amíg rendbejön teljesen.
2/3 anonim válasza:
Ha kinyulnak a szalagok meg az izületi tok, akkor azvégleges, és ez azt jelenti, hogy bármikor egy apró mozdulattól újra kimehet a bokád..
3/3 A kérdező kommentje:
:s de aztmondta az orvos h már meggyógyult csak h azé kéne gipszet hordanom még h ha kibicsaklik abokámm akk szakad el. nem birom ki még 30.ig.:S:S
köszi a válaszokat.
2010. júl. 13. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!