S. O. S. Új városba költöztünk, ami azt jelenti hogy új középiskolába megyek. Hol ismerem fel hogy ki a füves vagy hogy szerezzek füvet?
Figyelt kérdés
Nyilván mindenkit nem kérdezhetek meg.
Aki azt mondja hogy a tanulással foglalkozzak annak elmondom kitűnő tanuló vagyok csak néha elszívok egy spanglit.
#fű #marihuána. Középiskola
2019. aug. 15. 10:13
1/6 anonim válasza:
Ismertem egy srácot, aki ugyanígy volt. Csak időnként egy spangli. Orvosira ment, okos volt, aztán lassan a fű mellett keményebb drogokat is kezdett használni. Elkezdett csúszni lefelé. Nagy nehezen elvégezte az orvosit, de már közel sem volt olyan okos, leépült. Nem telt bele egy év, hirtelen szívhalálban meghalt...
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a felvilágosítást de ez nem az én kérdésemhez kapcsolódik.
2019. aug. 15. 15:45
3/6 anonim válasza:
Ne szerezz füvet, találj magadnak más elfoglaltságot. Úgyis azt állítják róla, hogy nem tesz függővé, tehát leszoknod sem kell róla.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok függő, de ezt a kis élvezetet nem szeretném magamtól elvenni.
2019. aug. 15. 18:31
5/6 anonim válasza:
Barátkozz az ivós, bulizós társaságokkal, ha nincs is köztük aki árul biztos lesz aki tud forrást.
Én nem füvezek, nem is sima cigizek de két buli után, mikor látták hogy amúgy laza vagyok engem is megkínáltak vele.
6/6 anonim válasza:
#1, en pl. San Franciscobsn élek, heti 4x 5x esténként elszivok egy spanglit (itt legális raadasul) es megis saját cégem van es soha nem nyultam más drogokhoz pedig már 40 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!