4 hónapja kb. tüszös mandulagyulladásom volt, voltam is orvosnál, kaptam gyógyszert is stb. el is múlt, csakhogy azóta a torkomon valami váladék van. Álandóan olyan érzetem van, mintha lenne ott valami, és próbálom "felkrákogni". Szedtem rá ACC 200-at (napi 3-at), de attól sem javult, csak egy minimálisat, de az is csak akor, mikor megettem. Belenéztem már a torkomba, néha látom, olyan mintha vmi váladék lenne ott:/
Szerintetek ezt hogy tudnám elmúlasztani? mert már nagyon idegesít és gyakran meg is fájdul a torkom az egész napos krákogástól:S
17/L
2010. júl. 13. 00:13
1/7 anonim válasza:
lehet h vissza kéne menned az orvoshoz jobb ha látja egy szakember de ha csak újabb gyógyszert ír fel keress más lehetőséget az anyukám nagy gyógyszer ellenes ezért pl mikor beteg vok homeopátiás szerekkel kezel általában bejön és nem károsítja a szervezetemet de van más féle is lehet h lelki eredetű a bajod és elmehetnél kineziológushoz vagy akármi ha segítséget szeretnél hova indulj el írj rám és anyukámmal majd segítünk : ))
2010. júl. 13. 00:28
2/7 A kérdező kommentje:
:) rendben, köszi. Amúgy én anyum is homeopátia fan:D Végzett is vmi tanfolyamot, bár én nem nagyon szoktam haszálni, mert pl. mikor fáj a torkom és szedek rá homeopátiás szert, sosem múlik el:/
Lehet h akkor elmegyek a háziorvoshoz, megmutatom magam neki:) de nem tudom nem néz-e h.lyének, h ilyennel elmegyek.
2010. júl. 13. 00:34
3/7 anonim válasza:
nem dohányzol véletlenül? nekem attól ilyen a torkom.
2010. júl. 13. 00:41
4/7 A kérdező kommentje:
Nem dohányzom, sosem dohányoztam:)
2010. júl. 13. 00:42
5/7 anonim válasza:
fül-orr-gégészetre menj! az többet mondd mint a háziorvos.
2010. júl. 14. 13:54
6/7 anonim válasza:
Szia! 16 éves lány vagyok. Nekem kb. fél évig volt a mandulámon, illetve mellette ( mikor hol) egy kis fehér váladék. Látható volt, éreztem is, állandóan hányingerem volt. Pedig nekem nem volt elötte mandulagyulladásom. Elmentem vele orvoshoz, mikor először észrevettem. Azt mondta leszedheti, ha gondolom, de elég kellemetlen lenni, így pedig ha hagyja úgyis leválik majd idővel, mondta is, hogy mi ennek a neve, de már nem tudom. Utána kb egy 2-3 hétre le is jött onnan, majd egy hétre rá új keletkezett, majd ez így váltakozott. Elkezdtem vitamint szedni, hogy erősítse az immunrendszerem és azóta semmi. Ez tartott egy félé évig kb. De mivel az orvos azt mondta ártalmatlan, és nem kell vele foglalkozni, nem mentem vele orr-fül gégészhez. Nem tudom neked milyen, de ha hasonló, mint az enyém, akkor kezdj vitaminokat szedni, és ha megnyugszol attól, akkor nyugodtan menj vissza a dokihoz. Remélem tudtam segíteni:) Szia, jobbulást!
2010. júl. 14. 13:59
7/7 A kérdező kommentje:
Mikor mandulagyulladásom volt, akkor nekem is fehér váladék volt a mandulámom, kis foltok, azok elmúltak, Azóta a torkomon van ilyen átlásztó, kicsit fehéres váladék. Akkor lehet h a fül-orr gégészetre megyek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!