Timido kérdése:
A férgességet hogy lehet "gyógyítani"?
Figyelt kérdés
Nem biztos, hogy az vagyok, de a kutyám ürülékben,ma elképesztően hosszú férget találtam ( ma volt féreghajtva) És nagyon nagyon nagyon nagyon megijedtem, hogy én is az lehetek, hiszen szobakutya! :(((
Nagyon ijedős vagyok, és képes vagyok bebeszélni magamnak, hogy majs a májamba meg mindenembe megy és belehalok :((
Milyen a emberi féreghajtó? Mikor hat? Mennyit lehet bevenni?
2010. júl. 12. 22:52
1/8 anonim 

válasza:

Féreghajtót kell venni. Állatorvostól vagy sima gyógyszertárban. Tudnod kell nagyjából hány kg-os a kutyád. 2-3 hét múlva ismételni kell a tablettaadást.
2/8 anonim 

válasza:

emberi féregtelenítő az is jó, ha rengeteg fokhagymás éttelt eszel. Eu-ban a Magyaroknál a legritkább a férgesség, mivel rengeteg fokhagymát és fűszeres ételt esznek.
3/8 anonim 

válasza:

Első vagyok. Az emberi féreghajtót is az alapján adják, hány kg vagy kb. De azért remélem a kutyának is veszel, nemcsak magadnak.
4/8 A kérdező kommentje:
megettem másfél gerezd fokhagymát most! aztán holnap reggel is megeszek kettőt, meg ebédre is, meg majd vacsira is. az úgy jó lesz? meg veszek majd a patikába féreghajtót magamnak, és azt is beveszem
2010. júl. 12. 23:08
5/8 A kérdező kommentje:
persze, neki is veszek, majd megyek vissza a dokihoz, mert ma voltam, de visszamegyek, és kimosok mindent holnap, még bolhaporral is beszórom
2010. júl. 12. 23:08
6/8 anonim 

válasza:

Patikában nem fognak neked recept nélkül féreghajtót adni, és semmi esetre se jusson eszedbe bevenni azt, amit a kutyának is adsz. Menj el a háziorvosodtól, és majd ő felír gyógyszert.
7/8 anonim 

válasza:

Vannak (vényköteles) gyógyszerek az emberi bélférgességre, pl. Vermox, Decaris tabletta. Az előírt adagban szedve gond nélkül elintézi a féreghajtást, ha van. Ha nincs, akkor sem ártalmas.
8/8 anonim 

válasza:

a kutyának nem kell másik féreghajtó, ha ma volt hajtva, és a helyedben én is feliratnék a háziorvossal egy féreghajtót magamnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!