Műtét előtti vérvétel?
Sziasztok,
Október végén lesz egy sérv + ciszta műtétem. Jelenleg külföldön dolgozom, pont úgy van időpontom, hogy hazamegyek, el tudom végezni a szükséges vérvizsgálat (többiről van lelet és azt mondtam jó lesz az a műtétig), aztán fekhetek is be a kórházba. De ma derült ki, hogy mégsem tudok úgy haza utazni,ahogy terveztem, szóval nem fogom tudni elvégeztetni a vérvizsgálat. Attól függetlenül megműtenek? Ott helyben le tudja venni a kórház a vert? Tavaly is ott műtöttek, előtte egy nappal befektettek és elvégeztek a vér még ekg vizsgálatot, holott akkor vittem mindenféle leletet, amit kértem.
Telefonálni most nem tudok, gondolom már nincs senki a kórházban... :-)
Köszönöm előre is a válaszokat.
Hát nem hiszem. Sürgősségi műtéteknél dolgozik a sürgősségi labor, de akkor nincs idő majfunkciora meg ezekre az aprosagokra. Milyen műtét?
Kórházat nyugodtan hívhatod amúgy most is, azok mindig ott vannak.
Nyilván egy kórházban is el tudják végezni a vervizsgalatot, kérdés, mennyire örülnek ennek így, hiszen az altatóorvosnak látni kell, hogy engedelyezhesse a mutetet. Anesztossal mikor beszélsz?
Október végéig még bőven van időd őket telefonon megkérdezni.
Ez igy nem fog menni.A fontos vizsgálatokat újból meg kell csinálni. De mivel már bent vagy a műtéti előjegyzésbe,hívja fel a kórház sebészeti írodáját,és kérjél halasztást.
Ez esetben nem kerülsz a sor végére,talán 2 hetet kell majd várnod .Közvetlen előzetes labor is kell,attól független,ha kórházban újból vesznek vért .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!