Ha szedek spirulina algát és chlorella algát és mellé szedek napi 200 mikrogramm szelént igy tul adagolom vagy nem?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy ami van a spirulina algában szelén az hogy és miként szívódik fel és rosszat teszek e avval ha azedek mellé szelént vagy tul adagolom.2019. aug. 12. 18:38
2/5 A kérdező kommentje:
Nem rossz dolgok ezek de ez nem elégítette ki a kérdésemre a választ.
De azért köszi a kérdést.
2019. aug. 12. 18:59
3/5 anonim válasza:
ezeket a hülyeségeket csak rendkívül nehezen lehet túladagolni. tanulj meg magyarul.
4/5 anonim válasza:
Ha az algaban is van szelén akkor ne szedj külön mellé. Mire szeded egyáltalán?
5/5 A kérdező kommentje:
Tul adagoltam.
Utanna néztem jobban miről is van szo.
100 mikrogam szelén van abba az alga mennyiségbe amit szedek es nekem az eleg nem kell több köszönöm mimdenkinek a válaszokat és aki algákat szed azaz spirulina algát lehetőleg ne szedjen mellé szelént.
Tapasztalat!
Sziasztok
2019. aug. 29. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!